ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

100% επιτυχία των αποφοίτων της Νομικής Σχολής στις εξετάσεις του Νομικού Συμβουλίου της Κύπρου.

July 2, 2018

Απόλυτη ήταν η επιτυχία όλων ανεξαίρετα των αποφοίτων της Νομικής του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου που παρακάθισαν στις πρόσφατες εξετάσεις ( Φεβρ. 2018) του Νομικού Συμβουλίου της Κύπρου, για εγγραφή στα μητρώα των ασκούντων το επάγγελμα δικηγόρων στη Δημοκρατία.

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου και η Νομική σχολή, συγχαίρει τους διδάσκοντες στον τομέα του Κυπριακού Δικαίου για την υψηλού επιπέδου θεωρητική κατάρτιση αλλά και πρακτική άσκηση που προσφέρουν στους φοιτητές και εύχεται στους επιτυχόντες αποφοίτους του μαζί με τα θέρμα συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία στους επαγγελματικούς πλέον δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους.

Σημειώνεται πως το πτυχίο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το ΚΙΣΑΤΣ και ως εκ τούτου μετά την απόκτησή του, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου εγγράφονται ως ασκούμενοι δικηγόροι άμεσα, χωρίς οποιεσδήποτε άλλες εξετάσεις.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024