ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

November 28, 2017

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ειδικής Εκπαίδευσης με Διεθνή Συμμετοχή» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών  μεταξύ 22-25 Νοεμβρίου 2017. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις εκπροσώπησε ο Λέκτορας Διοίκησης Παπαδημητρίου Χρήστος και η Υποψήφια Διδάκτωρ Χαραλάμπους Κωνσταντία που μαζί παρουσίασαν δύο άρθρα με τίτλο: «Ειδικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Το Νομικό Πλαίσιο Λειτουργίας τους στην Κύπρο» και «Ο ρόλος των Επαρχιακών Επιτροπών Ειδικής και Εκπαίδευσης στη συμπερίληψη των μαθητών που φοιτούν στις Ειδικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κύπρο».

Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν 500 σύνεδροι, ενώ παρουσιάστηκαν 117 εργασίες. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, ο οποίος χαιρέτισε την έναρξη του συνεδρίου. Τέλος χαιρετισμός δόθηκε από τον πρόεδρο της ΕΛΨΕ, κ. Σπυρίδωνα Τάνταρο, από τον πρόεδρο της Εταιρίας Παιδαγωγικής Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνο Μαλαφάντη, και από την Πρύτανη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κ. Μαρία Νικολαΐδου.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024