ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική Αναγνώριση

May 17, 2016

Τα προγράμματα σπουδών του Τμήματος Επιστημών Πληροφορίας:

έχουν εγκριθεί πλήρως από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ε.Α.Ι.Π.) και αναγνωρίστηκαν από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.).

Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (BSc in Applied Informatics) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ικανοποιεί τα κριτήρια του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) για την καταρχήν εγγραφή των αποφοίτων του στο μητρώο μελών του επιμελητηρίου.

Το ΕΤΕΚ αναγνωρίζει επίσης το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο δίνει την δυνατότητα για πρόσθετη εκπαίδευση στους κατόχους προσόντων Bachelor of Engineering του Ηνωμένου Βασιλείου που τυγχάνουν αναγνώρισης από το Engineering Council σε επίπεδο Chartered Engineer, με απαίτηση για πρόσθετη εκπαίδευση (Further Learning) για την εγγραφή τους στα μητρώα του ΕΤΕΚ.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024