ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ ο Α. Μασούρας

January 26, 2017

Στη πρόσφατη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ ανακύρηξε ομόφωνα τον Λέκτορα του Πανεπιστημίου Νέαπολις Πάφου, Ανδρέα Μασούρα, σε Τακτικό Μέλος, σύμφωνα με το Άρθρο 7 του Καταστατικού της Ακαδημίας.

Πρωταρχικός σκοπός της Ακαδημίας είναι η προαγωγή της επιστήμης του Μάρκετινγκ, η εφαρμογή, η διάδοση και η ανάπτυξη των αρχών της σε όλους τους χώρους της σύγχρονης ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Ιδρυτικά μέλη της είναι Έλληνες καθηγητές που διδάσκουν Μάρκετινγκ σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο Ανδρέας Μασούρας είναι Λέκτορας Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με σημαντικό έργο και δημοσιεύσεις στο τομέα.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024