ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Θερινό Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

July 1, 2016

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 άρχισε το Θερινό Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου. Την Επιστημονική Επιμέλεια του Εργαστηρίου έχει η Σχολή Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Το Εργαστήριο έχει ενταχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πάφος 2017.

Το Εργαστήριο έχει ως θέμα « ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ» και επικεντρώνεται στην προσπάθεια ανακάλυψης κρυμμένων και άγνωστων σημείων και γεγονότων της πολης της Πάφου,και την σχεδιαστική ανάδειξή τους.

Συμμετέχουν 20 φοιτητές/τριες, Αρχιτεκτονικής και νέοι αρχιτεκτονες από οκτώ Σχολές Αρχιτεκτονικής  απο Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, και Αμερική.

Θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου 2016.

Θερινό Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024