ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Δωρεά βιβλίων στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, από την κυρία Μαρίνα Βρυωνίδου

November 3, 2016

Η Διεύθυνση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με ιδιαίτερη χαρά φιλοξένησε, την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2016 την κυρία Μαρίνα Βρυωνίδου, τέως Διευθύντρια του Πολιτιστικού Κέντρου της Λαϊκής Τράπεζας και τέως Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού Πάφος2017.

Σε μία σεμνή τελετή, η κυρία Βρυωνίδου  στα πλαίσια του προγράμματος Περί Πόλεως της ΠΠΕ Πάφος2017, δώρισε στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου 16 βιβλία που άπτονται της Ιστορίας, της Τέχνης και του Πολιτισμού της Κύπρου, από την Αρχαιότητα μέχρι και τη Σύγχρονη εποχή.

«Οι μνήμες για την ιστορία και την κοινωνική εξέλιξη μιας χώρας είναι ουσιαστικά στοιχεία που πρέπει να κατέχει ο οποιοσδήποτε θέλει να είναι ενεργός πολίτης» έχει δηλώσει η προσκεκλημένη, τονίζοντας την ιδιαίτερη αγάπη της προς την πόλη και επαρχία της Πάφου.

Ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο της κυρίας Βρυωνίδου έκανε ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Καθηγητής κύριος Νίκος Ζαχαρόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε την κυρία Βρυωνίδου για την προσφορά της και τόνισε πως τέτοιες  χειρονομίες ιδιαίτερα όταν προέρχονται από άτομα με ήθος και ευγένεια, τιμούν τόσο το Πανεπιστήμιο όσο και τις ευγενείς επιδιώξεις του.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024