ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

First Architecture exhibition of Neapolis University in Cyprus

September 12, 2015

Πανηγυρική ατμόσφαιρα εμφάνισε το Πανεπιστήμιο «Νεάπολις» Πάφου το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου. Πλήθος ενδιαφερόμενων σπουδαστών και επιστημόνων, επιχειρηματιών και ανθρώπων με ενδιαφέροντα για την καινοτομία και την ανάπτυξη έλαβε μέρος στην πρώτη έκθεση που διοργάνωσε η Σχολή Αρχιτεκτονικής φοιτητικών εργασιών, ύστερα από μια πενταετή, όλως επιτυχημένη, λειτουργία της Σχολής τους. Η Σχολή, συγχρόνως, γιόρταζε, με ξέχωρη περηφάνια, και την αποφοίτηση, με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, της πρώτης σειράς σπουδαστών της.
Την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης, βέβαια, δέχθηκε την τιμή το Πανεπιστήμιο, να την πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου μαζί με τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου κ. Μιχαήλ Λεπτό.
Οι ευρύχωρες αίθουσες του Πανεπιστημίου ήταν κατάμεστες από σχέδια και μικροκατασκευές, που παρουσίαζαν τις τάσεις της αρχιτεκτονικής, σ’ όλες τις εκφάνσεις της, με φαντασία απαράμιλλη και καινοτομία τολμηρή, με χάρη περίσσια και προσαρμογή κατάλληλη για τις κοινωνικές ανάγκες. Τα σχόλια των πολυάριθμων επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την 25η Σεπτεμβρίου.
Την περίοδο αυτή το Πανεπιστήμιο δέχεται αιτήσεις από νέους Φοιτητές για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2015-2016.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024