ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Ίδρυση Έδρας με την επωνυμία «Μιχαλάκης Λεπτός – Κερύνεια»

October 3, 2016

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου τιμώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του ιδρυτού του, αποφάσισε την ίδρυση Έδρας με την επωνυμία «Μιχαλάκης Λεπτός – Κερύνεια». Σκοπός της Έδρας θα είναι η έρευνα και ανάδειξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού της πόλης και της επαρχίας της Κερύνειας. Η έδρα θα επιχορηγείται από τον Μιχαλάκη Λεπτό.

Το Πανεπιστήμιο δέχεται μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2016 την υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση της Έδρας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου, να έχουν σπουδές και έργο που να συνάδουν με το σκοπό της Έδρας και να είναι σε θέση να αναλαμβάνουν σχετικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα ακαδημαϊκά τους προσόντα και την εργογραφία τους στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για την έδρα «Κερύνεια»
Λεωφόρος Δανάης 2,
8042 Πάφος

ή ηλεκτρονικά στο: info@nup.ac.cy

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024