ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Informations Day organized by the Ministry of Education and Culture of Cyprus in Thessaloniki

June 20, 2015

Δυναμική παρουσία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στη Θεσσαλονίκη. Το δυναμικό του παρόν έδωσε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου  στην Ημερίδα Ενημέρωσης, που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας,  με θέμα: «Σπουδές στην Κύπρο».

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, συμμετείχε στην ημερίδα για την παρουσίαση των Κυπριακών Πανεπιστημίων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015, στο Ξενοδοχείο «Electra Palace», στη Θεσσαλονίκη.

Μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού παρακολούθησαν την ημερίδα και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Νεάπολις για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που διαθέτει, για τις διαδικασίες εισδοχής και τα κριτήρια υποτροφιών.

Ο κ. Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης και Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών της Υγείας, και ο κ. Ανδρέας Γερμανός Υπεύθυνος του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Νεάπολις  ενημέρωσαν το κοινό της ημερίδας για τομείς σπουδών όπως η Νομική, η Ψυχολογία, η Αρχιτεκτονική, η Οικονομία, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Δημόσια Διοίκηση, η Εκπαιδευτική Διοίκηση, η Εκπαιδευτική Ψυχολογία,  καθώς και για την πλήρη αναγνώριση που έχουν τα πτυχία και οι τίτλοι σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις από τον ΔΟΑΤΑΠ και το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.

Επιπλέον συζήτησαν για το υψηλό επίπεδο σπουδών, το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου και καθοδήγησαν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις διαδικασίες συμπλήρωσης της Αίτησης Εγγραφής, για την εξασφάλιση διαμονής στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Τους ενημέρωσαν για το κόστος ζωής και γενικότερα για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο και την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πάφου με τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους λόγους που ένας νέος φοιτητής θα πρέπει να επιλέξει και να προτιμήσει  να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024