ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

International Parliamentary Scholarships – Germany

February 9, 2015

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή σε συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου δημιούργησε το σχέδιό του (IPS) Διεθνή Κοινοβουλευτική Υποτροφιών.

Αυτό δίνει την ευκαιρία σε καταρτισμένους νέους που εχουν ένα ιδιετερο ενδιαφέρον για την πολιτική να αποκτήσουν εμπειρία από πρώτο χέρι του κοινοβουλευτικού συστήματος της Γερμανίας, της κυβέρνησης.

Η Υποτροφία περιλαμβάνει συνεργασία, για δεκαπέντε εβδομάδων, με τα μέλη της Γερμανικής Βουλής. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν για τα ποικιλία των καθηκόντων που εκτελούνται στο γραφείο ενός βουλευτή. Για παράδειγμα, μπορούν να βρεθούν να συντάσσουν ομιλίες, άρθρα και επιστολές.

Περισσότερες πληροφορίες για των Διεθνών Υποτροφιών του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024