ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο European Council of Landscape Architecture Schools (ECLAS)

July 16, 2018

Το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου της  Σχολής Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών έχει αναγνωρισθεί από το European Council of Landscape Architecture Schools (ECLAS).

Η αναγνώριση και η συμμετοχή του  Μεταπτυχιακού στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ECLAS,  προσδίδει τη δυνατότητα συμμετοχής τόσο ακαδημαϊκών όσο και φοιτητών   στα δρώμενα του  ECLAS όπως Συνέδρια, Φοιτητικούς Αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, workshops, forums καθώς και επικοινωνίας,  συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών  με τις υπόλοιπες Σχολές της Ευρώπης.

Τέλος, αποτελεί μια  Διεθνή Αναγνώριση στους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Αρχιτεκτονικής Τοπίου, πράγμα πολύ χρήσιμο για τη συνέχεια της καριέρας τους.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024