ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Minister of Higher Education of the Sultanate of Oman, Dr Rawya Saud Al Busaidi at the Neapolis University

June 4, 2015

Στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο, ως προσκεκλημένη του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, επισκέφτηκε χθες Τετάρτη 03 Ιουνίου, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, η Υπουργός Ανώτερης Εκπαίδευσης του Σουλτανάτου του Ομάν, Dr Rawya Saud Al Busaidi, συνοδευόμενη από τον Πρέσβη του Ομάν στην Κύπρο κύριο Sheikh Ahmed Al-Shanfari και αντιπροσωπεία από το Σουλτανάτο του Ομάν.
Συναντήθηκαν με τον Αντιπρόεδρο του Πανεπιστημίου κο Γιώργο Λεπτό, τον Πρύτανη καθηγητή Σπύρο Μακριδάκη και ομάδα Ακαδημαϊκών, κατά την οποία τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου σε ερευνητικό και ακαδημαϊκό επίπεδο καθώς επίσης και για πιθανούς τομείς συνεργασίας.
Η Υπουργός δήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες του πανεπιστημίου, εκφράζοντας την επιθυμία για πιθανή συνεργασία, σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος.
Η Υπουργός και η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και ευχαρίστησε το πανεπιστήμιο για την φιλοξενία.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024