ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Neapolis University attends education fair in St. Petersburg with the Ministry of Education

July 9, 2015

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης και με το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αγία Πετρούπολη, συμμετείχε σε Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση στις 4 & 5 Οκτωβρίου 2015.

Στόχος των δραστηριοτήτων ήταν η σύσφιξη των σχέσεων των δυο χωρών σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και η προβολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και άλλων πανεπιστημίων της Κύπρου.

«Η συμμέτοχή μας κρίνετε απόλυτα επιτυχημένη καθώς τα μηνύματα που λάβαμε από τους Ρώσους πράκτορες, συμβούλους, εκπαιδευτικούς, και εκπροσώπους Ρωσικών πανεπιστημίων και εκπαιδευτικών φορέων ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

 

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024