ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή πανεπιστημίου Νεάπολις σε Εκπαιδευτική Ημερίδα στο Κρασνονταρ, Ρωσία

September 27, 2017

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις σε εκπαιδευτική ημερίδα, στην πόλη Κρασνονταρ, Ρωσίας από τις 17/9/2017 μέχρι τις 20/9/2017.

Η επίσκεψη έγινε στο  Kuban State University, το οποίο 97 χρόνια από την ίδρυση του, κατατάσσετε ανάμεσα στα 40 μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ρωσίας, και 2ο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην περιοχή της Νότιας Ρωσίας.  Στο Πανεπιστήμιο του Kuban , φοιτούν πέραν των 28000 φοιτητών σε17 διαφορετικές σχολές.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, έχουν διεξαχθεί σημαντικές συναντήσεις τόσο σε επίπεδο Πρυτανικού Συμβουλίου όσο και με Κοσμήτορες και επικεφαλής διαφόρων σχολών του πανεπιστημίου Kuban State University.

Συζητήθηκαν τρόποι  συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων, ανάμεσα σε άλλα, στα πεδία προώθησης της έρευνας και μελετών, αλλά και συνεργασίας σε επίπεδο προγραμμάτων σπουδών.

Στην φωτογραφία ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, Business Development Manager, του Πανεπιστημίου Νεάπολις, παραδίδει εκ μέρους του πανεπιστημίου, αναμνηστικό δώρο στον Πρύτανη του Kuban State University, Mikhail B. Astapov.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024