ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Official reception of His Holiness Patriarch of Antioch Messrs’ Ioannis

May 13, 2015

Στην επίσημη υποδοχή του πατριάρχη Αντιοχείας μακαριοτάτου κκ. Ιωάννη, που πραγματοποιήθηκε την 11η Μαΐου στο μητροπολιτικό ναό της Πάφου παρέστη αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Μιχαήλ Λεπτό, τον Πρύτανη κ. Σ. Μακριδάκη και τον αντιπρύτανη κ. Ν. Ζαχαρόπουλο.

Η αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πατριάρχη και συνοδούς του, για θέματα συνεργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις και των ομοειδών Ιδρυμάτων που ανήκουν στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Σημαντική υπήρξε, εξ αμφοτέρων των μερών, η απόφαση να δρομολογηθούν επαφές, με ειδικές πλέον αντιπροσωπείες, οι οποίες  να προβούν σε επωφελείς σκέψεις και προγραμματισμούς για ευρεία συνεργασία στον εκπαιδευτικό και γενικότερα πολιτιστικό τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, τέλος, εκφράστηκε η πρόθεση από πλευράς του κ. Δημάρχου να συνεργασθεί το Πανεπιστήμιο με τον Δήμο Πάφου.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024