ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Opening Ceremony of the Art Exhibition of Barrels and Wine Tasting Festival

November 19, 2015

Το Σάββατο στις 15 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της Έκθεσης Βαρελιών και Γευσιγνωσίας Κρασιών στα Οθωμανικά Λουτρά της Πάφου.

Στο πλαίσιο αυτό 13 βαρέλια μετατράπηκαν σε έργα τέχνης από φοιτητές Σχολών Αρχιτεκτονικής και Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Πανεπιστημίων της Κύπρου.

Οι τελειόφοιτοι φοιτητές της Σχολής Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Λευτέρης Βομβολάκης, Γιώργος Μπόζης και Βασίλης Καραμπάτσος, υπό την εποπτεία των καθηγητών Σόλωνα Ξενόπουλου και Δημήτρη Αντωνίουφιλοτέχνησαν 4 βαρέλια τα οποία εκτίθενται στα Οθωμανικά Λουτρά.

Στην  εκδήλωση εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις, παρέστη η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. Καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024