ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Photo from the visit of his All-Holiness Ecumenical Patriarch Bartholomew in Fanari

May 1, 2015

Ενθύμιο από την επίσκεψη της αποστολής του Μεταπτυχιακού Τμήματος Νομικής (L.L.M) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στην Αυτού Θεοτάτη Παναγιώτητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Κατά την ιδιωτική επίσκεψη αποστολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, που απαρτιζόταν από τον Λέκτορα Νομικής κ. Θωμά Παπαναστασίου και τους μεταπτυχιακούς Φοιτητές Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη και κ. Κωνσταντίνο Λοϊζίδη η Αυτού Θεοτάτη Παναγιώτητα ενημερώθηκε για το Πανεπιστήμιο, για τα ακαδημαϊκά προγράμματα, καθώς και για την προκειμένη ημερίδα που θα διοργανωθεί από τους φοιτητές του ανωτέρου Μεταπτυχιακού Τμήματος. Η ημερίδα έχει σκοπό την ενημέρωση και ανάδειξη ζητημάτων σχετικών με την ενέργεια. Ο Παναγιώτατος ευλόγησε και παρέδωσε σχετική επιστολή υποστήριξης της ενλόγω ημερίδας.

Επίσης ο Παναγιώτατος δώρισε μεγάλο αριθμό βιβλίων του, τα οποία πρόκειται να κοσμήσουν την ειδική προθήκη εντός της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024