ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση Εργασίας στο Συνέδριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

November 16, 2017

Παρουσίαση Εργασίας στο  Συνέδριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου: Η Διδακτική της Αρχιτεκτονικής: αντικείμενα και προοπτικές με θέμα: «Δυόμισι εργαστήρια σχεδιασμού/ κατασκευής: πειράματα και εμπειρίες».

H Αν. Καθηγήτρια Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, συμμετείχε στο συνέδριο «Η Διδακτική της Αρχιτεκτονικής: αντικείμενα και προοπτικές» που διοργανώθηκε στην Αθήνα, 3-5 Νοεμβρίου 2017, ενόψει των 100 χρόνων λειτουργίας της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η Δρ. Τζώρτζη παρουσίασε την ανακοίνωση «Δυόμισι εργαστήρια σχεδιασμού/ κατασκευής: πειράματα και εμπειρίες» που εκπόνησε σε συνεργασία με τις Ευανθία Δόβα και Αγγελική Σιβιτανίδου, Λέκτορες στην Αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Η ανακοίνωση περιγράφει εργαστήρια σχεδιασμού/κατασκευής που οργανώθηκαν από την ομάδα των συνεργαζόμενων διδασκουσών με τη συνεργασία των φοιτητών Αρχιτεκτονικής και Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Τμήματος, ως εναλλακτικά εργαλεία διδασκαλίας του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, συζητώντας τα αποτελέσματα των εργαστηρίων και τα εκπαιδευτικά τους πλεονεκτήματα. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε γόνιμη συζήτηση.

Στο συνέδριο συμμετείχαν όλα τα Τμήματα Αρχιτεκτονικής των Ελληνικών Πανεπιστημίων, ενώ πραγματοποιήθηκε και ανοικτή συζήτηση με αντιπροσώπους των Τμημάτων Αρχιτεκτονικής.

Παρουσίαση Εργασίας του Νεάπολις, Πανεπιστήμιο στη Κύπρο στο Συνέδριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024