ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση απόφοιτης του Μεταπτυχιακού Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Συνέδριο Natural Based Solution 2017

October 30, 2017

Παρουσίαση απόφοιτης του  Μεταπτυχιακού Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Συνέδριο Natural Based Solution 2017 ενόψει της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Εσθονία.

H απόφοιτη του  Μεταπτυχιακού Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Τζοάννα Σοφοκλέους, παρουσίασε  poster, το οποία αποτέλεσε τμήμα της διπλωματικής τους εργασίας, μαζί με την καθηγήτριά τους Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. καθ. και Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, στο συνέδριο που διοργανώθηκε στην Εσθονία ενόψει της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  με τίτλο Natural Based Solutions  που διεξάχθηκε στο Ταλλίν στις 24 έως 26 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η Τζοάννα Σοφοκλέους μαζί με την καθηγήτριά της Δρ. Τζούλια Τζώρτζη παρουσίασαν poster  Natural Based Solution 2017 Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα:  The Green Wall analysis: Vertical Gardens Changing our lives: The view from Limassol, Cyprus  in the Blue and Green Infrastructure που οργανώθηκε από τον καθ. Tiiu Koff, ενώ ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Στο συνέδριο απεύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Εσθονίας , Siim Kiisler, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών της Εσθονίας, Tarmo Soomere και η Αντιπρύτανης Έρευνας του Πανεπιστημίου του Ταλλίν Katrin Niglas  ενώ οι Keynotes ήταν ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπως ο Deputy Director-General of DG Research and Innovation Patrick Child, η Deputy Director-General of DG Environment Joanna Drake,  και η Chairman of the Board of Södra Lena Ek.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024