ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Τμήμα Πληροφορικής – Συμμετοχή στον διαγωνισμό ROBOTEX17

May 4, 2017

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συμμετέχει στον 1ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής – CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (www.ccs.org.cy) σε συνεργασία με τον οργανισμό NPO Robotex Εσθονίας (www.robotex.ee/en), στις 25 Ιουνίου 2017, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Κώστας Παπαέλληνας στο Στρόβολο.

Κύριος στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη πνεύματος επικοινωνίας, ομαδικότητας και συνεργασίας μεταξύ μαθητών/ φοιτητών και εκπαιδευτικών/ ακαδημαϊκών μέσα από τον τομέα της ρομποτικής τεχνολογίας, καθώς και η αναβάθμιση των επιστημονικών πεδίων STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

 

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024