ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υποτροφίες σε Παιδιά Οικογενειών που Επλήγησαν από τις Πυρκαγιές στους Δήμους Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα

July 26, 2018

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το Συμβούλιο, η ακαδημαϊκή κοινότητα, το διοικητικό προσωπικό και οι φοιτητές, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τα δεινά και τις απώλειες των συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συνεισφέρει στην ανακούφιση των πληγέντων από το βάρος των σπουδών των νέων παιδιών. Προσφέρουμε τέσσερις υποτροφίες πλήρους απαλλαγής διδάκτρων, για το σύνολο της διάρκειας των σπουδών, για τα προπτυχιακά προγράμματα της Νομικής, της Ψυχολογίας, των Πολιτικών Μηχανικών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι υπότροφοι θα τύχουν δωρεάν ψυχολογικής υποστήριξης από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Έρευνας και Ψυχολογικής Υποστήριξης (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.) του Πανεπιστημίου μας. Οι υποτροφίες προσφέρονται ανά δύο στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα. Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει σε συνεργασία με τις οικείες Δημοτικές Αρχές, με τις οποίες βρισκόμαστε σε επαφή.

Ευελπιστούμε ότι η προσφορά μας θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας καινούργιας αρχής για τους νέους και τις νέες, των οποίων οι οικογένειες επλήγησαν από αυτή την καταστροφή, για ένα μέλλον με ελπίδα και προοπτική.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024