ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Studies in Cyprus – Neapolis University in Cyprus presented its programmes of studies in Thessaloniki and Serres

September 11, 2015

Δυναμικό παρών στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδας έδωσε για μια ακόμη φορά το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, διοργανώνοντας δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις-παρουσιάσεις για τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά του προγράμματα.

Μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν: Η πρώτη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος). Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης , σε συνεργασία με την «Ένωση Κυπρίων Σερρών».

Κεντρικός ομιλητής και στις δύο εκδηλώσεις ήταν ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθηγητής κ. Διομήδης Μαρκουλής, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τα  προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα όπως Νομική, ΨυχολογίαΕκπαιδευτική Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Οικονομία & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσια ΔιοίκησηReal Estate, Πληροφορική, Χρηματοοικονομικά, Θεολογικές Σπουδές, Ελληνικός Πολιτισμός.

Οι ενδιαφερόμενοι για σπουδές ενημερώθηκαν για της σπουδές στην Κύπρο, για την πλήρη αναγνώριση που έχουν οι τίτλοι σπουδών του Νεάπολις από τον ΔΟΑΤΑΠ και το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, για τις διαδικασίες εισδοχής και τα κριτήρια υποτροφιών.

Η δυναμική παρέμβαση του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην περίοδο εγγραφών ολοκληρώθηκε με την προσφορά υποτροφίας ύψους 15% σε όλους όσους παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Πληροφορίες – Εγγραφές καθημερινά:

Τσιμισκή 80, 3ος όροφος Τ: 2310 931 673, E: [email protected], www.nup.ac.cy

Υπ. Γραφείου Θεσσαλονίκης

T: 2310931673
M: 6936978839
E: [email protected]
W: www.nup.ac.cy

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024