ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

New Book release: Earthquake Resistant Buildings made of Reinforced Concrete, Volume B’

October 6, 2015

Με την επιστημονική συνεισφορά του Δρα Γιάννη Μπέλλου, Επίκουρου Καθηγητή Δομικού Σχεδιασμού και Κατασκευαστικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, κυκλοφόρησε ο Β’ ΤΟΜΟΣ  του βιβλίου:

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ από οπλισμένο σκυρόδεμα

Στατική και Δυναμική Ανάλυση Σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες

Μέσα από 435 έγχρωμες σελίδες μεγέθους Α4, πλαισιωμένες από τρισδιάστατα διαγράμματα και απεικονίσεις, διασαφηνίζονται οι διατάξεις των Ευρωκωδίκων EC0, EC2, EC8, η εφαρμογή τους στην πράξη και ο προσδιορισμός της τάξης μεγέθους των διαφόρων μεγεθών. Το πρωτοποριακό για το είδος του βιβλίο, προσπαθεί να γεφυρώσει την κλασική στατική περιορισμένης από τις υπολογιστικές δυνατότητες της  εποχής της, δηλαδή τη δουλειά κυρίως με το “χέρι”, με τη σύγχρονη στατική, δηλαδή τη δουλειά κυρίως με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το βιβλίο, που εκδόθηκε ταυτόχρονα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνεται σε όλη τη διαβάθμιση αναγνωστών, από το φοιτητή και τον αρχάριο μηχανικό, μέχρι και τον έμπειρο μηχανικό, όπου ο καθένας διευρύνει τη γνώση του στο βαθμό εκείνο που η εμπειρία του επιτρέπει.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024