ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Visit of Russian professor Vladimir Katasonov at the University

May 22, 2015

Μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας έλαβε χώρα την 22α τρ. μηνός στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Ο Ρώσος καθηγητής της Φιλοσοφίας Vladimir Katasonov, του οποίου η βασική σπουδή υπήρξαν τα Μαθηματικά, έγινε δεκτός ως φιλοξενούμενος του Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου και Πατριαρχείου Μόσχας. Σε σύσκεψη, με τη συμμετοχή του Πρύτανη κ. Σπύρου Μακριδάκη και εκπροσώπων των διαφόρων Τμημάτων και Προγραμμάτων, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση αμφοτέρων των μερών σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης της ήδη σε εξέλιξη μεταξύ των δυο ως άνω  φορέων συνεργασίας.

Ο καθηγητής Vladimir Katasonov υπήρξε συντάκτης πολλών και αξιόλογων μελετών και θεωρείται ένας από τους σύγχρονους αναζητητές της επισήμανσης των αιτίων που προκαλούν τα πολλαπλά προβλήματα στη ζωή των ανθρώπων. Μετά την παρέλευση της εποχής «του καθαρού λόγου», πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η επιστροφή του ανθρώπου στις βασικές αρχές του Χριστιανισμού, που μέσα από αυτόν παράγεται ο υψηλής υφής πολιτισμός.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024