ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Workshop OPEN CITY International Summer School: Landscape in Motion στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου

September 30, 2016

Το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου συμμετείχε στο Workshop OPEN CITY International Summer School: Landscape in Motion που πραγματοποιήθηκε από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου στην Πανεπιστημιούπολη της Piacenza από τις 5 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου του 2016, όπου συμμετείχαν 120 φοιτητές από 27 διαφορετικές χώρες όχι μόνον από την Ευρώπη αλλά και από χώρες όπως Κίνα, Ιαπωνία, Αίγυπτο, Βραζιλία κ.α.

Η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. καθηγήτρια, Πρόεδρος Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του workshop.

Στο workshop συμμετείχε επίσης η φοιτήτρια του Προγράμματος της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Μαρία Γερογιαννάκη.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου σε πανηγυρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη της  Piacenza του Πολυτεχνείου του Μιλάνου στην παρουσία του Πρύτανη του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, prof Giovanni Azzone, της Κοσμήτορος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου του Μιλάνου,  Prof. Ilaria Valente, του Δημάρχου της πόλης της Piacenza κύριο Paolo Dosi και της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας της Ιταλίας κυρίας Paola De Micheli.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024