ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Κυριακούλα Γεωργίου

Θέση

Ειδικός Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας

Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Τηλέφωνο

Η Δρ. Κυριακούλα Γεωργίου απέκτησε διδακτορικό στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, από το Τμήμα Επιστήμες της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου με εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ρομποτική. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Υπολογιστικά Μαθηματικά και Πληροφορική στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πατρών και πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Είναι διορισμένη εκπαιδευτικός από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεότητας Κύπρου και εργάζεται ως καθηγήτρια μαθηματικών σε δημόσια σχολεία Μέσης εκπαίδευσης.

Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει επίσης τα ακόλουθα: βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς και ειδικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου βοήθησε στη διδασκαλία και δίδαξε αντίστοιχα, διάφορα μαθήματα όπως Εκπαιδευτική Τεχνολογία, Διδασκαλία με τη χρήση του Υπολογιστή στο Νηπιαγωγείο, Εκπαιδευτική Ρομποτική και Παγκόσμιος Ιστός 2.0 εργαλεία και μάθηση. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως Ειδική Επιστήμονας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και συμμετείχε στα ακόλουθα ερευνητικά προγράμματα:

 • Empowering the School IT infrastructures for the implementation of Sustainable Instructional Patterns
 • Open Discovery Space: A socially-powered and multilingual open learning infrastructure to boost the adoption of eLearning resources
 • Teacher Training Primary and Secondary Education in using ICT in Educational Teaching Process

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν τους τομείς της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, των Τεχνολογιών Μάθησης και των Μοντέλων και Θεωρειών Σχεδιασμού με τη χρήση ΤΠΕ. Επιπλέον, τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της υπολογιστικής σκέψης σε διάφορα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και την ανάπτυξη εργαλείων για την αξιολόγηση της ανάπτυξης της υπολογιστικής σκέψης.

Για την ερευνητική συμβολή και την ακαδημαϊκή της απόδοση, έχει λάβει αρκετές υποτροφίες και βραβεία. Σημαντικά σημεία της ερευνητικής της σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν:

 • Την συμμετοχή της στο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Εκπαιδευτικής Έρευνας (AERA) όπου έλαβε το Graduate Travel Award, το οποίο απονέμεται σε συγγραφείς που παρουσίαζουν την έρευνα τους στο συνέδριο AERA, η οποία κρίθηκε εξαιρετική από τους κριτές.
 • Πλήρης υποτροφία CTE2020 για παρακολούθηση και παρουσίαση στο συνέδριο CTE2020.
 • Πλήρης υποτροφία από το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης των ΗΠΑ για τις πτυχιακές της σπουδές.
 • Πλήρης υποτροφία από το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης των ΗΠΑ για τις μεταπτυχιακές της σπουδές.

Είναι επίσης κριτής και μέλος του διεθνούς συνεδρίου AERA. Επιπλέον, έχει δώσει πολλές ομιλίες στα σχολεία.

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

  Επιλογή Προγράμματος

  *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.