ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Στέλιος Χαραλαμπίδης

Θέση

Επισκέπτης Λέκτορας

Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Τηλέφωνο

Ονομάζομαι Στέλιος Χαραλαμπίδης.

Έχω πτυχίο στα Μαθηματικά και έχω παρακολουθήσει μαθήματα στα τόσο στα καθαρά, όσο και στα εφαρμοσμένα και διακριτά μαθηματικά όπως επίσης και αρκετά μαθήματα φυσικής.

Κατέχω μεταπτυχιακό στον τομέα της Άλγεβρας και διδακτορικό στον τομέα της Θεωρίας των Δακτυλίων.

Έχω οκτώ χρόνια μεταδιδακτορικής πείρας και συνολικά εικοσιένα χρόνια διδακτικής/ερευνητικής πείρας σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (μέση, κολεγιακή και πανεπιστημιακή).

Έχω εργαστεί ως Επισκέπτης Καθηγητής, Λέκτορας, Ειδικός Επιστήμονας, βοηθός διδασκαλίας και ερευνητής σε επτά διαφορετικά πανεπιστήμια και δύο σχολές ανώτερης εκπαίδευσης σε τρεις ηπείρους και έχω διδάξει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων στα μαθηματικά και την στατιστική που απευθύνονταν σε φοιτητές μαθηματικών, πληροφορικής, κοινωνικών, βιολογικών, ιατρικών και μηχανολογικών επιστημών.

Το ερευνητικό μου έργο επικεντρώνεται στους τομείς της Θεωρίας των Δακτυλίων και Μοδίων, την Θεωρία Torsion όπως επίσης και την Θεωρία των Αλγεβρών Lie. Έχω συγγράψει ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο σε βιβλίο, έξι επιστημονικά άρθρα και έχω δώσει ομιλίες σε διεθνή και τοπικά συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια μαθηματικών.

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.