ΧΤΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ

ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο, με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Είναι ένα αναπτυσσόμενο ακαδημαϊκό ίδρυμα με έμφαση στην υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα και την προώθηση νέων γνώσεων, με απώτερο στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στην κοινωνία της Κύπρου και του εξωτερικού.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μιχαήλ Λεπτό, όραμα του Πανεπιστημίου είναι να αποτελέσει έναν ανθρωποκεντρικό εκπαιδευτικό οργανισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών, του οποίου τα μέλη θα εργάζονται συλλογικά για την εξέλιξη της κοινωνίας μέσα από τη διδασκαλία, την έρευνα και την κοινωνική δράση. Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από πέντε σχολές (Οικονομικών, Διοίκησης και ΠληροφορικήςΝομική ΣχολήΕπιστημών ΥγείαςΑρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών ΕπιστημώνΚοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών), που προσφέρουν περισσότερα από είκοσι προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο προωθεί την καινοτομία στη μάθηση και την έρευνα, και έχει δημιουργήσει νέες προοπτικές σε διάφορους τομείς γνώσης, ώστε οι φοιτητές του να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη των μελλοντικών τους επαγγελματικών στόχων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξιολόγηση, Αναγνώριση & Συνεργασίες

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

#NUPSupportAgainstCOVID19

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ακολουθώντας την διαχρονική πολιτική του και στην προσπάθεια να συμβάλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στη κοινωνία, έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί την Πρωτοβουλία #NUPSupportAgainstCOVID19.

ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι εξοπλισμένη με 24ωρη παρακολούθηση και συστήματα συναγερμού

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Τα Προγράμματα Σπουδών είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και επιχειρηματικότητας παράγοντας εφαρμοσμένη γνώση με έμφαση στη καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες..

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ύλη μας επικεντρώνεται σε εκπαίδευση και έρευνα υψηλής ποιότητας, με στόχο να παρέχουμε τις κορυφαίες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία προωθείται από το Πανεπιστήμιο μας δια μέσο πρωτοποριακών μαθήματων και έρευνών, τα οποία δημιουργούν νέες προοπτικές σε διάφορους τομείς γνώσης.

ERASMUS

Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα διεθνούς συνεργασίας και κινητικότητας φοιτητών και ακαδημαϊκών, με πολυάριθμες διμερείς συμφωνίες ιδίως στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+,

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

30/01 - 30/01 @ 10:00 - 11:00

Webinar

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου διοργανώνει Ανοικτή Διάλεξη με θέμα: "Στοιχεία Στρατηγικού Σχεδιασμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Αστικού Πρασίνου. Η περίπτωση της...

06/02 - 06/02 @ 10:00 - 12:00

Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήρι για ενήλικες, φροντιστές καρκινοπαθών (μη ιατρικό προσωπικό) Συναντήσεις: Κάθε Σάββατο στις 10:00π.μ.-12:00μ.μ. 6 συναντήσεις διάρκειας 2 ωρών Έναρξη: Σάββατο 6 Φεβρουαρίου Συντονιστές:...

16/02 - 16/02 @ 11:00 - 13:00

Webinar

Ημέρα: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 Ώρα: 11:00 Εισηγητές Καθηγ. Μαρία Ψυλλάκη, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Δρ. Xρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας &...

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.