Σπούδασε στην Πάφο

Σπούδασε στην Πάφο

  • Η Πάφος είναι μια νεανική πόλη, με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά νέων 18-35 ετών, σε σύγκριση με άλλες κυπριακές πόλεις.
  • Η Πάφος είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πολυπολιτισμική πόλη που καλωσορίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την εθνική, κοινωνική ή θρησκευτική τους προέλευση.
  • Η Πάφος είναι Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, ως σταυροδρόμι ανθρώπων και ιδεών με αρχαιολογικούς χώρους που μαρτυρούν μια αδιάκοπη πορεία 9000 ετών στην ιστορία και τον πολιτισμό.
  • Η Πάφος αποτελεί διεθνή τουριστικό προορισμό, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό φύσης, ιστορίας και ήπιου μεσογειακού κλίματος.
  • Η Πάφος διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο (20 λεπτά μακριά από το Πανεπιστήμιο) με απευθείας πτήσεις από σχεδόν όλο τον κόσμο.

Ο συνδυασμός του ιστορικού παρελθόντος με τον σύγχρονο κόσμο, το ήπιο μεσογειακό κλίμα, οι παραλίες, η φυσική ομορφιά, η άριστη συγκοινωνία με το εξωτερικό, καθώς και ο αριθμός των υπηρεσιών που προσφέρει, καθιστούν την Πάφο ιδανικό τόπο για σπουδές.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι ότι το εκπαιδευτικό ίδρυμα βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο συναρπαστικές παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης.

Η Πάφος έχει μόνιμο πληθυσμό περίπου 77.800 κατοίκων.