ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και επιχειρηματικότητας, παράγοντας εφαρμοσμένη γνώση με έμφαση στη καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στο Πανεπιστήμιο Νέαπολις Πάφος επενδύουμε στις τελευταίες τεχνολογίες για να παρέχουμε στους φοιτητές μας τις καλύτερες δυνατότητες εκπαίδευσης. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει προηγμένα εργαστήρια Πολιτικής Μηχανικής, Αρχιτεκτονικής, Πληροφορικής καθώς και μαθησιακούς χώρους εξοπλισμένους με προοδευτικά εργαλεία για εμπλουτισμό της μαθησιακής διαδικασίας.

ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προσφέρει προγράμματα βασισμένα στις ανάγκες της αγοράς για άμεση εξεύρεση εργασίας από τους αποφοίτους μας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις, που προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης στους φοιτητές και αποφοίτους.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Η Κύπρος είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες διεθνώς, ξεπερνώντας χώρες όπως η Δανία και η Γερμανία. Η άριστη συγκοινωνία με το εξωτερικό λόγο της ύπαρξης του Διεθνούς Αερολιμένα της Πάφου (15 χλμ. από την πόλη), οι μικρές αποστάσεις εντός της πόλης με τα δημόσια μέσα μεταφοράς και η συχνή εσωτερική υπεραστική συγκοινωνία με όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, καθιστούν την Πάφο έναν ιδανικό προορισμό και τόπο για σπουδές.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Κύπρος είναι από τις ασφαλέστερες χώρες διεθνώς, ξεπερνώντας χώρες όπως η Δανία και Γερμανία.

ΑΣΦΑΛΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι εξοπλισμένη με 24ωρη παρακολούθηση και συστήματα συναγερμού.

ΟΛΟΧΡΟΝΗ
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ

Λόγω γεωγραφικής θέσης στη Μεσόγειο θάλασσα η Κύπρος απολαμβάνει ετήσια ηλιοφάνεια.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ) προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη καλύπτοντας την φοιτητική κοινότητα και όλους τους κατοίκους.

ΕΥΕΞΙΑ

Η τοποθεσία της Πανεπιστημιούπολης, οι εγκαταστάσεις και υπηρεσίες της συνθέτουν ένα περιβάλλον ιδανικό για την καλλιέργεια της γνώσης, την διασύνδεσή της φοιτητικής ζωής με την αγορά εργασίας επιτρέποντας σε κάθε μέλος της φοιτητικής του κοινότητας να εμπλουτίσει τις εμπειρίες και τα βιώματά του κατά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η άριστη συγκοινωνία με το εξωτερικό λόγω της ύπαρξης του Διεθνούς Αερολιμένα της Πάφου (15 χλμ. από την πόλη), οι μικρές αποστάσεις εντός της πόλης με τα δημόσια μέσα μεταφοράς και η συχνή εσωτερική υπεραστική συγκοινωνία με όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας καθιστούν την Πάφο έναν ιδανικό προορισμό και τόπο για σπουδές.