Το Τμήμα Ψυχολογίας φιλοδοξεί να προσφέρει στους φοιτητές/τριες  υψηλού επιπέδου θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στο σύνθετο πεδίο της Ψυχολογίας.

Η ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ

Καλωσορίζω τους φοιτητές/φοιτήτριες και το διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Ψυχολογίας και εύχομαι καλό και δημιουργικό νέο εξάμηνο. Σας καλώ, πρώτα και κύρια να φροντίσετε την προσωπική σας ασφάλεια και υγεία, αλλά και να προστατεύσετε την υγεία των γύρω σας για να ξεπεράσουμε τους κινδύνους της πανδημίας. Σας προσκαλώ, επίσης, να συμμετέχετε με όλες σας τις δυνάμεις στο συναρπαστικό ταξίδι της ανάπτυξης και της γνώσης που προσφέρει το Πανεπιστήμιο μας. Στόχος μας ας είναι η αριστεία και όλοι μαζί μπορούμε να την πετύχουμε.

Στέλιος Ν. Γεωργίου,
Καθηγητής Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας
Κοσμήτορας Σχολής

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

Το Τμήμα Ψυχολογίας είναι μέλος σε πολλά γνωστά διεθνή ερευνητικά και ακαδημαϊκά δίκτυα. Το Πτυχίο στην Ψυχολογία είναι εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου. Επιπλέον, το μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία προσφέρει  όλα τα απαραίτητα προσόντα για την απόκτηση άδειας εξασκήσεως του Συμβουλευτικού Ψυχολόγου, τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς.