Φοιτητικοί Όμιλοι και Εγκαταστάσεις

Φοιτητικοί Όμιλοι

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα Φοιτητικών Ομίλων, οι οποίοι διαθέτουν τη δική τους φοιτητική επιτροπή. Ο παρακάτω κατάλογος παρουσιάζει όλους τους εγγεγραμμένους Φοιτητικούς Ομίλους.

Εγκαταστάσεις

Εστιατόριο/Καφετέρια

Το εστιατόριο της πανεπιστημιούπολης προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σπιτικά φαγητά με επιλογή από τοπικά και διεθνή πιάτα. Ο χώρος του εστιατορίου είναι σχεδιασμένος και κατάλληλα εξοπλισμένος για να λειτουργεί ως καφετέρια και φιλοξενεί ποικίλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Γυμναστήριο

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διαθέτει το δικό του γυμναστήριο και εκπαιδευτικό προσωπικό. Διαθέτει ποικιλία οργάνων γυμναστικής για κάθε είδους άσκηση.

Πισίνα

Η πισίνα του Πανεπιστημίου έχει μήκος 30μ. Το βάθος της πισίνας κυμαίνεται από 1μ στο πιο ρηχό σημείο της έως 1.3μ στο βαθύ άκρο της. Η πισίνα διαθέτει ένα καλλιτεχνικό σιντριβάνι στη μέση, το οποίο συμπληρώνει το πράσινο του εξωτερικού χώρου της πανεπιστημιούπολης. Η είσοδος στην πισίνα είναι δωρεάν, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με την παρουσία ενός από τους ναυαγοσώστες μας, τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε στη ρεσεψιόν. Οι κανόνες της πισίνας πρέπει να τηρούνται πάντα, διαφορετικά η είσοδος στην πισίνα θα απαγορεύεται.