ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Submenu

Θέσεις Εργασίας

Καλώς ήλθατε στη σελίδα εύρεσης θέσεων εργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Το Πανεπιστήμιο επιθυμεί να προσλάβει τόσο ακαδημαϊκό όσο και διοικητικό προσωπικό και έχει δεσμευτεί για την προσέλκυση, τη διατήρηση και την ανάπτυξη υψηλής απόδοσης από ενθουσιώδη άτομα που μοιράζονται το όραμά μας και μπορούν να συμβάλουν στην εκπλήρωση της αποστολής μας.

Αν ενδιαφέρεστε για μια ακαδημαϊκή ή διοικητική θέση στο Πανεπιστήμιο και ενταχθείτε στην ομάδα μας, θα νιώσετε σύντομα σημαντικό μέλος της, ώστε να συμβάλετε ενεργά στη διαμόρφωση της κουλτούρας του Πανεπιστημίου. Θα νιώσετε επίσης γρήγορα ότι η ξεχωριστή ατομική συμμετοχή και η αφοσίωση είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για τη συνολική μας επιτυχία.

Μας χαροποιεί το γεγονός ότι σκέφτεστε την προοπτική εργασίας και σας καλούμε να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα για περαιτέρω ενημέρωση για θέματα εργοδότησης και για τις διαθέσιμες κενές θέσεις.

Κενές Θέσεις Ακαδημαϊκού Προσωπικού

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, προωθώντας την αριστεία στη εκπαίδευση, προσφέρει πρωτοπόρα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νομική, Ψυχολογία, Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική, Πολιτική Μηχανική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων και Πληροφορική. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης και της δημιουργίας νέων προγραμμάτων, το Πανεπιστήμιο προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις ακαδημαϊκού προσωπικού:

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις θέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων  επικοινωνήστε με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού με email στο [email protected], ή στο τηλέφωνο +357 26843300.

Κενές Θέσεις Διοικητικού Προσωπικού

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα για πλήρωση των παρακάτω διοικητικών θέσεων:

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις θέσεις και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων επικοινωνήστε με την το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού με email στο [email protected], ή στο τηλέφωνο +357 26843300.