ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ

Αγαπητοί φοιτητές, φοιτήτριες

Με την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων εργαλείων πληροφορικής, τη χρήση νέων τεχνολογιών εκπαίδευσης και μεθόδους διαδραστικής διδασκαλίας, το συνεχές ενδιαφέρον της Διοίκησης και του συνόλου του προσωπικού του Ιδρύματός μας για τη πρόοδο σας, θα εξερευνήσετε, θα γνωρίσετε και αγαπήσετε τα γνωστικά πεδία των Προγραμμάτων Σπουδών που έχετε επιλέξει.
Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες ακαδημαϊκές και εμπειρικές γνώσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχή είσοδο και ανέλιξη στην αγορά εργασίας αξιοποιώντας πλήρως το συγκριτικό πλεονέκτημα, το οποίο οι γνώσεις αυτές θα σας προσφέρουν.
Σας καλωσορίζω στο Πανεπιστήμιό μας ευχόμενος ειλικρινά η κοινή μας πορεία να συμβάλλει στην επίτευξη και ολοκλήρωση των στόχων που έχετε θέσει εσείς και οι οικογένειές σας.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα του Πανεπιστημίου, , είναι να συνθέτει έναν ανθρωποκεντρικό εκπαιδευτικό Oργανισμό διεθνών προδιαγραφών, του οποίου όλα τα μέλη συνεργάζονται για την πρόοδο της επιστήμης μέσα από τη ακαδημαϊκή διδασκαλία, την ερευνητική πρωτοπορία και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών..

Με γνώμονα την προσιτή αριστεία σε γνωστικά πεδία αιχμής γνώσης και καινοτομίας, την ακαδημαϊκή αρτιότητα, την ευαισθησία πάνω απ’ όλα για τους φοιτητές του, το Πανεπιστήμιο στηρίζεταιται σε συγκεκριμένους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης, ακαδημαϊκής πρωτοπορίας και διεθνούς αναγνώρισης.

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.