ΕΡΕΥΝΑ

Submenu

Επιστημονικές Δημοσιεύσεις

Στην Κατηγορία Επιστημονικές Δημοσιεύσεις μπορείτε να βρείτε όλες της δημοσιεύσεις του πανεπιστημίου στο Ψηφιακό Αποθετήριο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου “Ήφαιστος”, είναι ένας διαδικτυακός χώρος του οποίου ο στόχος είναι να συγκεντρώνει ένα μεγάλο μέρος της πνευματικής και ερευνητικής παραγωγής του Πανεπιστημίου.

 

Κάντε Κλικ για Επιστημονικές Δημοσιεύσεις

Στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος “ΙnHeriT: Promoting Cultural Heritage as a Generator of Sustainable Development” εκδόθηκε από τους ερευνητές του έργου και μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Δρ. Ιωάννη Α. Πισσούριο και Μιχάλη Σιούλα, το βιβλίο «Cultural Heritage & Sustainable Development. An Educator’s Handbook», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα και είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και επιστημονικών αποτελεσμάτων του προγράμματος InHeriT. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εργαλείο για σεμινάρια σε θέματα Cultural Heritage & Sustainable Development, παράλληλα όμως μπορεί να αποτελέσει την κύρια βιβλιογραφία για σχετικές σπουδές σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι εταίροι του InHeriT οι οποίοι συνεργάστηκαν για το βιβλίο αυτό είναι η Σχολή Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, (Ελλάδα), το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, (Ελλάδα), το Business School του Middlesex University (Ηνωμένο Βασίλειο), το Μανιατάκειον Ίδρυμα (Ελλάδα), η Σχολή Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά, (Ελλάδα) και το Fondazione Flaminia στη Μπολόνια, Ιταλία.