ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ότι η έδρα και οι εγκαταστάσεις του βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο συναρπαστικές παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης.
Η Πάφος είναι μια νέα και σύγχρονη ευρωπαϊκή πολυπολιτισμική πόλη, που φιλοξενεί ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικής ή θρησκευτικής προέλευσης.
Ο συνδυασμός του ιστορικού παρελθόντος με τον σύγχρονο κόσμο, το ήπιο μεσογειακό κλίμα, οι φυσικές ομορφιές της, οι μικρές αποστάσεις μετακίνησης, η άριστη συγκοινωνία με το εξωτερικό λόγω του αεροδρομίου καθώς και το πλήθος των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει, καθιστούν την Πάφο έναν ιδανικό τόπο για σπουδές.

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι εγκαταστάσεις του Campus του Πανεπιστημίου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας. Τα δωμάτια των φοιτητών/τριών είναι πλήρως εξοπλισμένα, άνετα, με τουαλέτα και βεράντες με θέα είτε τη θάλασσα είτε τους εσωτερικούς κήπους. Υπάρχει ευκολία πρόσβασης και επικοινωνία με όλους τους δημόσιους χώρους.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο του Campus προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παρασκευαζόμενα γεύματα με επιλογές από την τοπική και διεθνή κουζίνα. Οι χώροι του είναι σχεδιασμένοι και επαρκώς εξοπλισμένοι για να λειτουργούν και ως καφετέρια φιλοξενώντας πολλές διαφορετικές δράσεις διασκέδασης.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Δεδομένης της διασύνδεσης της φυσικής με την ψυχική υγεία και ευεξία το Πανεπιστήμιο Νεάπολις ενθαρρύνει και προάγει τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση. Το Campus διαθέτει γυμναστήριο με πολλά προγράμματα γυμναστικής, εξωτερική πισίνα, sauna, αποδυτήρια και γήπεδα tennis.

Ο τρόπος ζωής που προσφέρει η Κύπρος είναι εξαίρετος ! Οι άριστες καιρικές συνθήκες όλου του χρόνου, οι χαλαροί ρυθμοί ζωής, η εξαιρετική και υγιεινή Μεσογειακή διατροφή, η πανέμορφη ακτογραμμή με τις παραλίες προσθέτουν ποιότητα και απόλαυση στην καθημερινή ζωή.

ΖΩΗ ΣΤΗ ΠΑΦΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Κύπρος είναι από τις ασφαλέστερες χώρες διεθνώς, ξεπερνώντας χώρες όπως η Δανία και Γερμανία.

ΑΣΦΑΛΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι εξοπλισμένη με 24ωρη παρακολούθηση και συστήματα συναγερμού.

ΟΛΟΧΡΟΝΗ
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ

Λόγω γεωγραφικής θέσης στη Μεσόγειο θάλασσα η Κύπρος απολαμβάνει ετήσια ηλιοφάνεια.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ) προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη καλύπτοντας την φοιτητική κοινότητα και όλους τους κατοίκους.

ΕΥΕΞΙΑ

Η τοποθεσία της Πανεπιστημιούπολης, οι εγκαταστάσεις και υπηρεσίες της συνθέτουν ένα περιβάλλον ιδανικό για την καλλιέργεια της γνώσης, την διασύνδεσή της φοιτητικής ζωής με την αγορά εργασίας επιτρέποντας σε κάθε μέλος της φοιτητικής του κοινότητας να εμπλουτίσει τις εμπειρίες και τα βιώματά του κατά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η άριστη συγκοινωνία με το εξωτερικό λόγω της ύπαρξης του Διεθνούς Αερολιμένα της Πάφου (15 χλμ. από την πόλη), οι μικρές αποστάσεις εντός της πόλης με τα δημόσια μέσα μεταφοράς και η συχνή εσωτερική υπεραστική συγκοινωνία με όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας καθιστούν την Πάφο έναν ιδανικό προορισμό και τόπο για σπουδές.