Η φιλοσοφία που καθοδηγεί το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοικονομικών του  Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου μπορεί να γίνει κατανοητή καλύτερα

Το όραμα του Τμήματος Οικονομικών και Επιχειρήσεων είναι να αποτελέσει κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας στη καινοτόμο εκπαίδευση και έρευνα, αναγνωρισμένη από το κοινό, τη φοιτητική κοινότητα και τις επιχειρήσεις.

Το Τμήμα φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ποιότητα της εκπαίδευσης και της αριστείας στην έρευνα σε διεθνές επίπεδο.

Η ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ

Εκ μέρους του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, με χαρά σας καλωσορίζω στο Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης. Είτε είστε υποψήφιος φοιτητής, υφιστάμενος φοιτητής, απόφοιτος, γονέας, θα αντιληφθείτε ότι το τμήμα δεσμεύεται για ακαδημαϊκή αριστεία, προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης, απόκτηση ερευνητικών δεξιοτήτων και παροχή αναβαθμισμένης γνώσης στους φοιτητές του.

Δρ. Χρίστος Ν. Χριστοδούλου-Βόλος
Προέδρος, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

Η Σχολή συμμετέχει στο European Foundation for Management Development, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ακαδημαϊκά δίκτυα πιστοποίησης των Business Schools.

Διπλό πτυχίο από Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Middlesex University London με την ολοκλήρωση 4 ετών σπουδών στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τμήματος.

Εισδοχή στο 3ο έτος του Hull Business School με την ολοκλήρωση 3 ετών σπουδών στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του τμήματος.

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.