Το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όχι μόνο της

Το Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας, ιδρύθηκε το 2016 με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και διέπεται από

Η ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Καλώς ορίσατε στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών

Εκ μέρους της σχολής μας, εδώ, στο πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες για μια πετυχημένη και ολοκληρωμένη φοίτηση σας.

Τα μέλη μας, οι καθηγητές και το διοικητικό μας προσωπικό, βρίσκεται πάντα δίπλα σας και στη διάθεσή σας. Με ανθρωποκεντρική πολιτική οπτική και διαδικασίες. Η πολιτική της σχολής μας είναι πάντα ταυτόσημη με τους στόχους και σκοπούς του πανεπιστημίου μας. Βρισκόμαστε εδώ για να σας προετοιμάσουμε εργασιακά αλλά και επιστημονικά, για το μέλλον σας. Είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών σας, σε όλες τις βαθμίδες, σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο. (σε εξ αποστάσεως αλλά και συμβατικά προγράμματα, στα ελληνικά και αγγλικά). Πάντα και εφόσον πληρεί ο κάθε υποψήφιος, τις προϋποθέσεις για κάθε πτυχίο που θέλει να εγγραφεί και να συμμετέχει. Ενισχύουμε το ρόλο του κάθε αποφοίτου μας με πτυχία ισχυρά από ένα νέο και δυναμικό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο, με συνεχείς καταξιώσεις ως πανεπιστήμιο και ως σχολές, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Καλώς ορίσατε στην οικογένεια του πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και στη σχολή

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

H Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, είναι μέλος του Ακαδημαϊκού Συνδέσμου για Σύγχρονες Ευρωπαϊκές Σπουδές (UACES).