ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Εδραιώνοντας ένα ανθεκτικό και ισχυρό οικοσύστημα καινοτομίας στην Ελλάδα”

09/03 - 09/03 @ 19:00 - 20:30
Στο πλαίσιο της “Εβδομάδας Καριέρας 2023” το Τμήμα Πληροφορικής προσκαλεί τον κ. Μιχάλη Δρίτσα, Διευθύνων Σύμβουλο της Elevate Greece A.E. την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 στις 19:00 στο Seminar Room του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος να μιλήσει για τους τρόπους ενίσχυσης  του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Ελλάδα.
Ο κ. Δρίτσας έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σημείωμα και διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία σε ηγετικές διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Υπήρξε τ. Διευθυντής Γραφείου Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιου για την Έρευνα – Τεχνολογία – Καινοτομία στην Ελλάδα και έχει συμβάλει σημαντικά στο σχεδιασμό και διαμόρφωση της πλατφόρμας Elevate Greece για νεοφυείς επιχειρήσεις και τεχνοβλαστούς και της σχετικής πρόσκλησης ΕΣΠΑ, στην πρόσκληση ΣΔΙΤ για την Πολιτεία Καινοτομίας «ΧΡΩΠΕΙ», στις 2 προσκλήσεις για γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας, στη δημιουργία και ενίσχυση Συνεργατικών Σχηματισμών Καινοτομίας και των Κέντρων Ικανοτήτων, στην δημιουργία του νέου θεσμικού πλαισίου για τους τεχνοβλαστούς, σε δράσεις Επιστημονικής Διπλωματίας κ.ά.
 
Η Elevate Greece A.E. αποτελεί την επίσημη ψηφιακή πύλη για τις νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και αποσκοπεί στην ενίσχυση, ανάπτυξη και εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το σεμινάριο ΕΔΩ

Details

  • Date: 09/03 - 09/03
  • Time: 19:00 - 20:30