ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κρυπτονομίσματα και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

26/05 - 26/05 @ 17:00 - 19:00

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος διοργανώνει διαδυκτυακή διάλεξη με θέμα «Κρυπτονομίσματα και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» την Παρασκευή 26/05 στις 17:00-19:00 . To αντικείμενο της διάλεξης θα αποτελέσει η ανάλυση της δυνατότητας χρήσης κρυπτονομισμάτων για τη νομιμοποίηση και χρήση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και η θεσμική αντιμετώπισή της.

 Ομιλητής θα είναι ο Γεώργιος Τάντης, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, cDPO, LegalTech exp., υπ. Δρ. (Πάντειο Πανεπιστήμιο) επί νομικών θεμάτων της τεχνολογίας Blockchain, ΜΔΕ, LLM.

 Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Αλέξανδρος Γαρεφαλάκης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, Σχολή Διοικητικών και Οικονομικών Επιστημών, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο & Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Συντοντιστές θα είναι ο κ. Παναγιώτης Κυριακόγκωνας, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής η Δρ. Ευαγγελία Παππά, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια και Μέλος ΣΕΠ του ΜΠΣ “Εγκληματολογική Λογιστική”, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Παρακολουθήστε την διάλεξη ΕΔΩ

Details

  • Date: 26/05 - 26/05
  • Time: 17:00 - 19:00