ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΗ: ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΑΙΤΙΕΣ, ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ

22/06 - 22/06 @ 19:00

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και η λέσχη Paphos Lions Club σας προσκαλούν στη διάλεξη με τίτλο: “Διαφθορά στην Κύπρο” – Αιτίες, Έκταση και Τρόποι καταπολέμησης.

Ομιλητής: κ. Κυριάκος Δρουσιώτης

Οικονομολόγος, Εγκεκριμένος Λογιστής – Ελεγκτής

Ημερομηνία: Τετάρτη – 22 Ιουνίου 2022

Ώρα: 19.00

Χώρος: Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος

Θα ακολουθήσει δεξίωση. 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ

Οικονομολόγος, Εγκεκριμένος Λογιστής μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, ελεύθερος επαγγελματίας, με ευρύ φάσμα πελατών στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Υπηρέτησε σαν υψηλόβαθμο στέλεχος σε Διεθνείς οίκους οικονομικών συμβούλων/ελεγκτών, στο εξωτερικό και στην Κύπρο.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης κινδύνων του Ομίλου την περίοδο 2008-2014. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Επιτροπής Επενδύσεων της επενδυτικής εταιρείας “Αθηνά” του Ομίλου.

Εξελέγει πρόεδρος του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου τις περιόδους 2002-2008 και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κυπριακού Επιμελητηρίου όπου και τον Νοέμβριο του 2019 ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του.

Διετέλεσε μεταξύ άλλων οικονομικός σύμβουλος σε όλους τους Δήμους της επαρχίας Πάφου και στην εταιρεία Αστικών Λεωφορείων. Παρουσίασε σεμινάρια και διαλέξεις για τον ορθολογισμό στον οικονομικό προγραμματισμό των Δήμων, σε συνεργασία με την ελεγκτική Υπηρεσία και το Υπουργείο Οικονομικών.

Έχει παρουσιάσει επίσης μελέτες, σεμινάρια, διαλέξεις, επιχορηγημένα σεμινάρια της Αρχής Βιομηχανικής Κατάρτισης για την Οργάνωση των επιχειρήσεων, την ετοιμασία διαδικασιών ελέγχου αποτελεσματικής διοίκησης κ.α.

Από τον περασμένο Νοέμβριο είναι πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου.

Details

  • Date: 22/06 - 22/06
  • Time: 19:00