ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης και ευκαιρίες εργασίας στους θεσμούς της ΕΕ

05/04 - 05/04 @ 19:00 - 20:00

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Ενεργός πολίτης: Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης και ευκαιρίες εργασίας στους θεσμούς της ΕΕ

 

Πώς ένας φοιτητής ή απόφοιτος πανεπιστημίου μπορεί να κάνει πρακτική άσκηση ή να εργαστεί στους θεσμούς της ΕΕ; Τί σημαίνει για τους νέους και τους πολίτες της ΕΕ η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης; Ποιές δυνατότητες σπουδών αναδεικνύονται μέσα από τη φοίτηση σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια; Η ανοικτή συζήτηση με θέμα: “Ενεργός πολίτης: Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης και ευκαιρίες εργασίας στους θεσμούς της ΕΕ” θα εστιάσει σε δύο άξονες.

Ο πρώτος άξονας αναφέρεται στην παρουσίαση της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, μιας σειράς διαλόγων και συζητήσεων, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Ευρωπαίος πολίτης μέσα από τις ιδέες, τη συμμετοχή και τη δράση του.

Ο δεύτερος άξονας της συζήτησης στοχεύει στο να αναδείξει διάφορες και διαφορετικές ευκαιρίες σπουδών, πρακτικής άσκησης και εργασίας στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εκδήλωση απευθύνεται, ανεξαρτήτως προγράμματος σπουδών, προς υποψήφιους φοιτητές, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες, αλλά και αποφοίτους.

🗣 Ομιλητής: Νίκος Ίσαρης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

🗓 Ημερομηνία: Τρίτη, 5 Απριλίου 2022
🕙 Ώρα: 19.00 – 20.00

🔗 Σύνδεσμος εγγραφής:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN__O_zLCyPTqyPfavRBKeRxQ

Τη συζήτηση συντονίζει η Μερσίλεια Αναστασιάδου, Λέκτορας Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

Details

  • Date: 05/04 - 05/04
  • Time: 19:00 - 20:00