ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γαστρονομία και Τουρισμός – Το εστιατόριο ως πόλος έλξης

29/05 - 29/05 @ 18:00 - 19:00

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος διοργανώνει διαδικτυακή διάλεξη τη Δευτέρα 29/5 στις 18:00-19:00 με θέμα:

Γαστρονομία και Τουρισμός – Το εστιατόριο ως πόλος έλξης

Ομιλήτρια θα είναι η Μάγδα Πειστικού, Head of Learning & Development στo Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), Αρχισυντάκτις στο περιοδικό Food Service. Η Μάγδα Πειστικού είναι Υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης του ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Τουρισμού). Από το 2006 εργάζεται στον τομέα της τουριστικής και γαστρονομικής εκπαίδευσης, τόσο ως λέκτορας όσο και σε διευθυντικές θέσεις. Επιπλέον, από το 2009 είναι Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Food Service και άλλων επιχειρηματικών εκδόσεων.

Η δουλειά της έχει δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Η συνεργασία της με τον UNWTO ως εμπειρογνώμονας εκπαίδευσης ξεκίνησε το 2020 και μέχρι σήμερα, συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία, τη Γεωργία και την Τανζανία.

Συντονίζει η Δρ. Ειρήνη Βλάσση, συντονίστρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.
Η Δρ. Ειρήνη Βλάσση είναι σήμερα λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στον τομέα της διαχείρισης και μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών προορισμών. Είναι κάτοχος Ph.D. από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ προορισμού και το branding και τις συνεργατικές πρωτοβουλίες στο μάρκετινγκ προορισμών.

Βρείτε τον σύνδεσμο εγγραφής και παρακολούθησης ΕΔΩ

Details

  • Date: 29/05 - 29/05
  • Time: 18:00 - 19:00