ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) και οι ευκαιρίες εργοδότησης στον τομέα

26/05 - 26/05 @ 15:00 - 18:00
Νεάπολις, Πανεπιστήμιο στην Κύπρο: Το έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) και οι ευκαιρίες εργοδότησης στον τομέα

Τετάρτη, 26 Μαΐου  2021      15:00

Ομιλήτρια

  • Δήμητρα Καλογήρου, Προέδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Συντονισμός

  • Καθ. Κώστας Γιαννόπουλος, Καθηγητής Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

Live Links:

Η Δήμητρα Καλογήρου (BSc, MSc, MPhi) είναι η Προέδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου από το Σεπτέμβριο του 2011, της  δημόσιας ανεξάρτητης εποπτικής Αρχής, υπεύθυνης για την εποπτεία της αγοράς επενδυτικών υπηρεσιών σε κινητές αξίες, των συναλλαγών σε κινητές αξίες που πραγματοποιούνται στην Κυπριακή Δημοκρατία και του τομέα των συλλογικών επενδύσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Επίσης, εποπτεύει τις επιχειρήσεις που προσφέρουν διοικητικές υπηρεσίες, οι οποίες δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΣΕΛΚ και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Από το Νοεμβρίου του 2012 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021, ήταν μέλος της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας Ελεγκτικού Επαγγέλματος, η οποία δημιουργήθηκε για σκοπούς εποπτείας των ελεγκτών και των ελεγκτικών οίκων. Επιπρόσθετα, από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, υπηρέτησε ως μέλος της τριμερούς Αρχής Εξυγίανσης μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών και το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να επιβλέπει την εξυγίανση τραπεζικών ιδρυμάτων.
Προηγουμένως, η κ. Καλογήρου εργαζόταν στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) ως Ανώτερη Λειτουργός και διαθέτει εμπειρία πέραν των 15 ετών στο χρηματοοικονομικό τομέα.

Details

  • Date: 26/05 - 26/05
  • Time: 15:00 - 18:00

Venue

  • WEBINAR

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.