ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με την CHR. MARNEROS & CO. LTD

May 24, 2023

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία CHR.MARNEROS & CO. LTD υπέγραψαν την Πέμπτη 11.05.2023 Συμφωνία Συνεργασίας, η οποία στοχεύει στη προώθηση της καινοτομίας, στην αριστεία γνώσης, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πρακτικών εφαρμογών καθώς και την παροχή ευκαιριών ένταξης στην αγορά εργασίας στους φοιτητές/τριες  και απόφοιτους του.

Την Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν ο Αναπλ. Καθηγητής Δρ. Γιάννης Μπέλλος Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, και ο κ. Μιλτιάδης Μαρνέρος, Διευθυντής της εταιρείας, εκ μέρους της CHR.MARNEROS & CO. LTD .

Η CHR.MARNEROS & CO. LTD είναι ιδιωτική εταιρεία, η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών αναφορικά με τους εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία έχει υλοποιήσει πλήθος από αξιόλογα και σημαντικά έργα σε όλη την Κύπρο εγκατάστασης υπερυψωμένων δαπέδων, χαλιών, παρκέτων, δαπέδων P.V.C., χωρισμάτων, κατασκευών από γυψοσανίδες, ψευδοροφών και πτυσσόμενων πορτών.

Οι βασικοί άξονες αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνουν:

  1. Διοργάνωση κοινών σεμιναρίων και εργαστηρίων με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών του σχετικού κλάδου, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, βέλτιστων πρακτικών και αναδυόμενων τάσεων με στόχο την σύζευξη θεωρίας και πρακτικής, προωθώντας παράλληλα την καινοτομία και ενθαρρύνοντας τη συνεχή μάθηση.
  2. Την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και εμπλουτισμό των γνώσεων των φοιτητών/τριών μέσω πρακτικής άσκησης, την τοποθέτηση φοιτητών/τριών, αλλά και άλλων προγραμμάτων συνεργασίας με σκοπό την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας και την εξοικείωσή τους στις πρακτικές του κλάδου.

LATEST NEWS

📌Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στο Πολυδύναμο Κέντρο Πισσουρίου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, παρουσίασαν...

February 26, 2024

Το Εργαστήριο Μηχανικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, στα πλαίσια των μαθημάτων Building Components και Construction Materials που διδάσκονται από τους Δρ....

February 23, 2024