ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Απονεμήθηκε το πρώτο Διδακτορικό του προγράμματος εκπόνησης διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

February 26, 2019

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις με πυλώνα την παραγωγή καινοτόμας έρευνας και νέας γνώσης

Απονεμήθηκε πριν λίγες ημέρες το πρώτο Διδακτορικό του προγράμματος εκπόνησης διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Δρ. Μαρία Μανιού στο γνωστικό αντικείμενο της διοίκησης υπηρεσιών υγείας.

Σύμφωνα με την Δρ. Μανιού «η ανάπτυξη την έρευνας της διατριβής πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε προτεινόμενοι μετά από ειδική πρόσκληση  μέσα σε πλήθος δηλωμένων συμμετοχών πανεπιστημιακών ομάδων για το Βραβείο καλύτερου ερευνητή  στον διεθνή διαγωνισμό βραβείων RESEARCH RATNA AWARDS 2019. Πρόκειται για ένα Πιστοποιημένο βραβείο από τα συμβούλια “World Research Council” & “United Medical Council”.»

Η διδάκτορας ευχαρίστησε επίσης τους συνεπιβλέποντες καθηγητές της και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την άρτια διοικητική οργάνωση του προγράμματος. Η Δρ. Μανιού, κατά την διάρκεια των διδακτορικών της σπουδών, εξέδωσε δύο πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Καθ. Παντελής Σκλιάς, συνεχάρη την Διδάκτορα για την απονομή του τίτλου και τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου εισέρχεται σε μια νεά εποχή με πυλώνα την παραγωγή καιντόμας έρευνας. Είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που δίνει έμφαση στην υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα και την προώθηση νέων γνώσεων, με απώτερο στόχο την παροχή ποιοτικά άρτιων υπηρεσιών στην κοινωνία της Κύπρου και του εξωτερικού.

Τέλος, O Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Καθ. Σπύρος Βλιάμος σημείωσε ότι η διαδικασία υποστήριξης της διδακτορικής διατριβής από την κ. Μαρία Μανιού σηματοδοτεί μία ακόμα επιτυχία του πανεπιστημίου Νεάπολις.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024