ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με Consulco

July 11, 2022

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος υπέγραψε Συμφωνία Συνεργασίας με την εταιρεία Consulco με σκοπό την ενίσχυση και ενδυνάμωση της επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας. Η Συμφωνία Συνεργασίας υπεγράφη, εκ μέρους του Πανεπιστημίου από την Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής, Καθηγήτρια Μαρία Ψυλλάκη και εκ μέρους της Consulco από τον Διευθυντή κο Μάριο Χατζηρούσσο.

Το ενδιαφέρον της Συμφωνίας επικεντρώνεται, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται, στη διεξαγωγή φοιτητικού διαγωνισμού με τη συμμετοχή των φοιτητών (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών στη συγγραφή εργασιών με θέματα που θα επιλεχθούν από κοινού από τους ακαδημαϊκούς και τους εκπροσώπους της Consulco.

Η Consulco ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια και παρέχει ένα φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών στην παγκόσμια επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα με γραφεία σε Κύπρο, Λονδίνο και Ντουμπάι. Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικά κεφάλαια ιδιωτών, εταιρειών, ασφαλιστικών φορέων και τραπεζών, διασφαλίζοντας τις μελλοντικές οικονομικές ανάγκες των πελατών τους.

Οι φοιτητές που θα κερδίσουν στο διαγωνισμό, εκτός από χρηματικό έπαθλο, θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες και προτάσεις τους σε ειδήμονες κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων με στόχο την έναρξη συζητήσεων και την πρωτοβουλία δράσεων.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στοχεύει στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου συνεργατών και καθιερώνει δράσεις που έχουν πραγματικό και σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024