ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα  «Το φαινόμενο της υγρασίας στις οικοδομές. Διάγνωση, επίδραση. Εκ των προτέρων σχεδιασμός ή εκ των υστέρων λύσεις»

April 24, 2024

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας στις οικοδομές. Διάγνωση, επίδραση. Εκ των προτέρων σχεδιασμός ή εκ των υστέρων λύσεις». Ο κύριος ομιλητής ήταν ο Δρ.Δημήτρης Αραβαντινός, Kαθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου η ώρα 09:00-16:00 στο  Αμφιθέατρο Κερύνεια στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα  είδη υγρασίας και τα συνηθέστερα αίτια εμφάνισης τους. Επιπρόσθετα, ενημερώθηκαν για σύγχρονα υλικά υγρομόνωσης καθώς επίσης για μεθόδους αντιμετώπισης της υγρασίας τόσο σε νέα όσο και σε υφιστάμενα κτίρια.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024