ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

2nd Biennale of Architecture and Urban Regeneration in Italy

October 17, 2013

Μετά από έγκριση της  Διεθνούς  Επιστημονικής Επιτροπής της CICOP (Confederation of the International Centers for the Conservation of Architectural Heritage), το  έργο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ», συμμετείχε στην 2η Biennale Αρχιτεκτονικών και Αστικών Αποκαταστάσεων (Biennale del Restauro Architettonico e Urbano 2_BRAU2).

Η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Διευθύντρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις, παρέστη  στην τελετή έναρξης της Bienalle στον Τάραντο που έγινε στο PANTALEO PALACE στις 15 Οκτωβρίου 2013. Στη συνέχεια παρουσίασε το έργο σε ειδικές εκδηλώσεις στο Πρίντεζι  στις 16 Οκτωβρίου 2013 (http://brau.cicop.it/images/pdf/INAUGURAZIONE%20Brindisi.pdf) και στον Τάραντο στις 17 Οκτωβρίου 2013. Το έργο  θα προβληθεί σε παρόμοιες εκδηλώσεις στο  Λέτσε και στις Ελληνικές πόλεις Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη,  Καβάλα (http://brau.cicop.it/images/pdf/INGLESE.KAVALA.pdf) .

Τέλος το έργο θα παρουσιασθεί σε ειδικές εκδηλώσεις  στην Αδριανούπολη (TRAKYA UNIVERSITY, FACULTY OF ARCHITECTURE: http://brau.cicop.it/images/pdf/Engl.Edirne.pdf  και στην Κωνσταντινούπολη  στις 30 Οκτωβρίου, όπου θα γίνει και πραγματοποιηθεί και η τελετή λήξης της Biennale (CONFERENCE HALL ISTANBUL KEMERBURGAZ UNIVERSITY: http://brau.cicop.it/images/pdf/CHIUSURA%20ISTANBUL.pdf )

Πληροφορίες http://brau.cicop.it/images/pdf/INAUGURAZIONE%20Brindisi.pdf
http://brau.cicop.it/

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024