ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Μάρκετινγκ & Επιχειρηματικότητας (ICME 2019)

August 28, 2019

Το Research Institute for Entrepreneurship Development (RIED) με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Νεάπολις διοργανώνει το 2ο Διεθνές Συνέδριο Μάρκετινγκ & Επιχειρηματικότητας (ICME 2019) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 (εγγραφές η ώρα 9.30) στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικότητας αποσκοπεί στο να παρουσιάσει σύγχρονες έρευνες στα πεδία του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας από ακαδημαϊκούς, ερευνητές και στελέχη επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Τα πεδία που καλύπτονται στο συνέδριο είναι: Μάρκετινγκ, Διοίκηση και Διαχείριση, Θεματικές μορφές προώθησης (π.χ. τουριστικό και ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, υπηρεσίες, πράσινες επιχειρήσεις κ.α.), συμπεριφορά του καταναλωτή, ψηφιακή μάρκετινγκ, μέθοδοι έρευνας (ποσοτικές / ποιοτικές), ηλεκτρονικό εμπόριο, επιχειρηματικότητα, επιχειρηματικά μοντέλα, καινοτομία και διαδικασίας σχεδιασμού / διανομής, Οικονομικά επιχειρήσεων.

Θα λάβουν μέρος προσκεκλημένοι ομιλητές από διάφορα Πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως το Winchester University (UK), το Brighton University (UK), το University of Bejaia (Algeria) καθώς και από Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη χωρίς κόστος συμμετοχής ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό πιστοποιητικό.

LATEST NEWS